The School Day

The New School Day

The school day has been planned so that students in different year groups are not moving around the school at the same time, in order to limit mixing. All students must walk on the left of the clearly marked corridors at all times.

Form Time

8:35 – 9:00

(25 mins)

Changeover

9:00 – 9:05

5 mins

P1

9:05 – 9:55

50 mins

Changeover

9:55 – 10:00

5 mins

P2

10:00 – 10:50

50 mins

Break

10:50 – 11:05

15 mins

P3

11:05 – 11:55

50 mins

Changeover

11:55 – 12:00

5 mins

P4

12:00 – 12:50

50 mins

Lunch

12:50 – 13:20

30 mins

P5

13:20 – 14:10

50 mins

Changeover

14:10 – 14:15

5 mins

P6

14:15 – 15:20

(65 mins)

 

Start and Finish Times

YEAR GROUP

START TIME

END TIME 

ENTRY/EXIT POINT 

Year 7

8:35am

3:15pm

Breck Road

Year 8

8:45am

3:05pm

Breck Road

Year 9

8:50am

3:00pm

Breck Road

Year 10

9:00am

3:10pm

Breck Road

Year 11

9:00am

3:20pm

Breck Road

Year 12 & 13

As per student timetables/lessons 

Main reception